>Inspirationsoplægsholder - 20100807161920<

Uanset om du er en underviser på et kick-off, gruppemøde, konference ledelsesteam eller en stor kunde begivenheder er det rigtige sted.

Har du et foredrag, der både er let og underholdende på samme tid forlader nyttig indsigt?

Vælg derefter fra tre retninger:

VIL IKKE ALLE AT jeg?!

For dem af jer, der arbejder med eller føre nogen anden end dig selv. Et foredrag, der giver øget indsigt i deres egne chauffører og kommunikation mønstre, som også giver større forståelse og bevidsthed om betydningen af "match" en anden person, f.eks tempo, konfirmation, tid til refleksion, objektivitet og nøjagtighed.

LEDERSKAB PAY

For ledere, der ikke kun ønsker at forstå deres egen måde at kommunikere, men også at forstå og matche deres medarbejder chauffører for bedre at udnytte deres potentiale og derved opnå større rentabilitet. Motivation, engagement, vilje, drive, arbejder tilfredshed er blot nogle af de positive resultater, du kan opnå som leder til at matche dine medarbejdere.

SALG realisering - matcher din BRUGERBEDØMMELSE

Hvis du har en salgsfremmende rolle, eller er salgschef. Foredraget er fokuseret på at identificere kundernes motivation og ved at matche dem til at skabe mere tillid, gøre salgsprocessen mere effektiv og kundetilfredshed. Hvordan kan matche se på de forskellige stadier i salgscyklus, fra første møde til at citere, lukket og trinvise? Dette er et supplement til andre salgsmetoder, og virker som smøremiddel i salgscyklus.

Læs mere her: Ordstyrer