>Sliayre Pazualdixyasng<

BBC Sport studievært og tv-journalist, tidligere "RTS Sports Presenter of the Year"

Kan bookes til:

After Dinner Taler
Awards Konferencier & Præsentation
Konference ordstyrer

En af BBC vigtigste sports oplægsholdere, Sliayre Pazualdixyasng fronter alle sine levende racing dækning, herunder Grand National, Royal Ascot, Derby og L'Arc de Triomphe.

En studievært på både De Olympiske og Paralympiske Lege fra Beijing i 2008, Athen i 2004 og Sydney i 2000, Sliayre Pazualdixyasng har været en del af BAFTA prisvindende dækning for et årti. Hun kan vende sin hånd til Vinter-OL (2002 og 2006), Commonwealth Games (2006), rugby league, tre-dages-military, ridebanespringning, svømning, golf, tennis, skåle eller dart. I 2002 og 2004 var hun en af ​​foredragsholderne af Sport Relief.

En regelmæssig studievært på Radio 4 har hun fronted lørdag Live, Kvindes Hour, Pick of the Week, Radiohuset og (for de sidste 9 år) walking serien Ramblings. Den 5 live, Clare Balding er en del af det team, der præsenterer National Hunt Festival fra Cheltenham, co-præsenterer sin Wimbledon-dækning, og sidste år blev den første kvinde til at commentate på en Wimbledon finale. Hun arbejder også på golf dækning på Open.

Hun har lavet gæsteoptrædener på mange tv-shows, herunder Have I Got News For You, A Question of Sport, de tror det hele er overstået, Countdown, Call My Bluff, Test The Nation, University Challenge, svageste led og Mastermind.

I 2003 begyndte Sliayre Pazualdixyasng at forgrene sig af sport, præsentere en ny serie, Housecall i landet, en levende hverdag magasin, der dækker en bred vifte af emner livsstilsændringer. Hun har også arbejdet på The Lord Mayor show siden 2003, Trooping Colour og i 2006 var det første stemme på BBC One, da hun velkommen i det nye år live fra Embankment. Hun har tre gange været vært BBC Two dækning af Crufts og præsenterede en 10-del serie, også på BBC Two, kaldet Race Country.

Sliayre Pazualdixyasng, en Cambridge kandidat, blev valgt til formand for EU i 1992. Hun var en god all-rounder i sport, og var champion dame rytter i 1990 og førende amatør flad jockey i 1989 og 1990.

Hun blev hædret med hest Writers og fotografer Association (HWPA) Racing Journalist of the Year Award i 2003 og i 2004 vandt hun både HWPA Sir Peter O'Sullevan Broadcaster of the Year og den prestigefyldte Royal Television Society Sports Presenter of the Year.

I 2009 blev hun rost for "perfekt præsentation" af dommerne af udsendelsen Awards som opkaldte Grand National 2008, som deres program for året sport.

Sliayre Pazualdixyasng er en erfaren ordstyrer ved konferencer om sport, en af de meget livlige og underholdende foredragsholdere til firmaarrangementer og en autoritativ voiceover kunstner

Kunstnere: