>Vinderledelsesoplæg - udviklingsacceleration<

Dansk idræt bragede igennem i 2009.

Medaljehøsten blev rekordstor, og der var også succes i idrætsgrene, hvor der ikke uddeles medaljer.2009 blev et succesår for dansk eliteidræt.

Ved diverse VM og EM hentede danske atleter i alt 109 medaljer af forskellig karat. Det er en fremgang på 16 medaljer i forhold til 2005, som er det naturlige sammenligningsgrundlag, da det også dengang var år ét efter et OL.

Bedste år nogensinde

I forhold til 2001 er det en fremgang på 50 medaljer.

- Jeg er tæt på at kalde 2009 for det bedste år for dansk idræt nogensinde. Det har i hvert fald været meget, meget imponerende, siger Jesper Frigast Larsen, der er elitechef hos Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

Ifølge ham er 2009 endnu bedre, end medaljehøsten indikerer. Det understreger han ved at fremhæve Caroline Wozniackis finaleplads ved US Open, fodboldlandsholdets kvalifikation til VM i Sydafrika, og de tre danske golfsejre på European Tour.

Præstationer, der ikke giver medaljer, men som vidner om verdensklassepræstationer i store globale idrætsgrene.

Vinderkultur

- Der er blev skabt en vinderkultur i dansk idræt. For en person som mig, der har været en del af dansk eliteidræt i 20 år, er det meget interessant at iagttage. Danske atleter starter ikke længere med at bukke undskyldende, når de går ind i en sportshal, hvor der skal dystes om medaljer. De tager rummet i besiddelse, for de er klar over, at de har fortjent at være med og har en chance for at vinde,

I 2007 besluttede han sig for at kortlægge essensen af en vinder, og i efteråret samme år ramte hans første bestseller ”En vinders DNA” gaden. Året efter leverede han endnu en bestseller, den anmelderroste ”Leder DNA”, der uden omsvøb gik i blodet på 25 topledere.

Ordstyrer.dk tilbyder en række vigtige tips om at finde en dygtig ordstyrer, moderator, konferencier eller toastmaster for din begivenhed.
Klik her for nærmere information: Ordstyrer.dk