>Går sammen og danner et priskartel< 

Betale lidt for den olie som alle folk og BamseMadsen går sammen og danner et priskartel. Og det bliver så enige om jamen du har flere jeg kan tale og vi leger og leger ud på at vi at vi holder prisen på det her højniveau og forholde priser på højniveau så middagsmad nødt til at begrænse udbuddet af olie.

Sså alle de olieproducerende lande gå sammen og give en hånd på at nu skal de ikke til at sælge så meget til denne her favorabel pris til blandt andet land som Danmark og presser priserne op ja det er bilen der i 1972 kunne varmes op for 1150 kr. årligt danskerne varmeregning steg nemt komme op på 2600.

Sammen i et forsøg på at hjælpe folk til at betale dine dyrregninger hævet staten danskernes løn og nedjustering kronisk fordi det er der sker 70’erne det at man ikke er klar over hvad det er for typisk de to tidligere det har været efter special det er hvad det er der sket eller andet så vi køber flere ting.

Så den naturlig rektion til sådan et chok det er at man skal bare sætte gang i min vil jeg give folk penge som indførte en eksplosiv finanspolitik og man er så sindssyg for at lønninger de skulle godt møde op tidligt fordi automatisk fik en lønstigning eller en stigende og sygehuset når det var en station den stick det er som man kalder for cutie.

Nej det var som han var bange for at efterspørgslen nu gik i stykker så man bliver bange for at folk de ikke brugte nok som en god sjat gang i på min penge hvad blev resultatet af at man gav folk flere penge mellem hænderne virksomheder de var presset i forvejen de stod overfor markant højere energipriser i deres produktion.

Råvarer priserne er stede og den her rektion så så man havde med at lave lønningerne og indkomst generelt følge med op det betyde at virksomhedens omkostninger sted endnu mere så du fik den her Lund pris spiral op igennem 70’erne virksomheder de regere ved at fyre en masse medarbejdere.

Det får altså både inflation og stigende arbejdsløshed der med at gå rundt og ingenting lave i stedet for at lave et samfund det er jo tragisk for den enkelte men det betyder også du får nogle flere skattekroner end det betyder.