>Sundhedsforedrag - mentalfitnessoplæg<

Dine tanker føder dine følelser! Ønsker du at tage kontrol over følelserne bare udskifte dine tanker!

At lære at bevidst at styre og kontrollere dine tanker er afgørende for din personlige udvikling! Der er flere videnskabelige undersøgelser, at vores tanker styrer vores følelser, som igen påvirker kroppens reaktioner og din adfærd (handlinger).

I mental træning, brug din fantasi (fantasi) til projektet, hvad du ønsker at opnå. Du skal have stor tillid til Dem at opbygge inde i dig, vil du ikke dagdrømme uden at være fokuseret, koncentreret, viljestærke og beslutsomme o være tilstrækkelige smågalen, så du ikke ser nogen opposition og tvivl for Deres hensigter. Med hjælp fra dine tanker og følelser, skabe et fælles visuel, følelsesmæssig billede af, hvad du vil opnå. Brug alle dine sanser til at opleve, hvad du vil, bruge din fantasi! Og du bør gøre det som en sandhed, der allerede er nået!

Ved at øve og visualisere, hvad du ønsker at mødes regelmæssigt (dagligt), og gøre det i en positiv atmosfære med stærke tillid, kan du nå de resultater, du ønsker at opnå. Der er videnskabeligt bevis for, at metoden fungerer, og at du har en stærk fantasi og vedholdenhed kan faktisk nå dine mål. Du kan oprette flere mål billeder og nye mål. Dine mål kan omfatte flere destinationer!

Du har forrang frem for dine egne tanker!

I sport har vi gjort brug af mental træning i årtier. Der ved brug af meditative teknikker til afslapning og visualisering sammen med aktiv motion for at opnå sportslige mål! Forskellige typer af meditation og bekræftelser er også andre metoder. Lars-Eric Uneståhl er en af pionererne inden for mental træning i Sverige.

Selv virksomheder, der anvender metoder til mental træning med henblik på at ændre og påvirke mennesker og virksomheder i hele organisationen.

Hvorfor dit arbejde med det indre mål billeder!

Den mentale træning og arbejde med det mål billederne virker, kan afhænge af flere ting:

• Du arbejder simpelthen hårdere og mere målbevidst for at nå dine mål. Du vil blive mere motiveret, men også mere afslappet i den daglige praksis og overvejelser, du slipper negative følelser som præstationsangst, tryk, frygt, angst, stress, mf
• Repetitive praksis, hvor troen er stærk, altid giver resultater, er det kendt i psykologi som et fænomen! Du bruger op blot ved en positiv hjernevask, selvhypnose på os at være
kategorisk ...

• Din indre liv (ubevidst?) Er påvirket af din nye mål billeder og tage dem som sandheder der allerede er opnået, og igen i stilhed din indre dialog ... Din underbevidsthed kan ikke skelne mellem fantasi og virkelighed, uden at dine overbevisninger for dig? Din indre manifesteret selv i slutningen af ydre!
• Selvværd, selvtillid og tillid er øget, når målet tilstand bliver reel i dit sind og giver resultater i det ydre, du indtaster et flow ...

• Placebo Effect

Bevidst harmonisk tanker

har været i konstant gentagelse

tendens til at være sandt!

Udfordringen er at reducere ned og fjerne de negative tanker du har, og erstatte dem med mere positive tanker. Med en god selvtillid, en god sjæl tillid, det er lettere at skabe positive mål billeder! Dårlig selvværd ofte skaber negative mål billeder!

God fornøjelse!

Godt for
• Forbedret mental og fysisk sundhed
• Øget livskvalitet
• Reducer negative stress, er cortisol reduceres. Omregnet til positiv stress
• sociale relationer
• En verden af arbejde, du bliver mere effektiv og harmonisk
• Forbedret selvværd og selvtillid
• Du bliver mere positiv
• Du udfører opgaver mere målrettet
• Øget selvindsigt
• Øger motivation til at fortsætte uddannelsen, øget uddannelse dosis ...

Arbejde
Den mentale træning i sporten, da det er koncentreret om to metoder:

• Grundlæggende mental træning: Afslapning øvelser & meditation øvelser

Muskuløs og mental afslapning. Er afstressende. Gør kroppen og sindet får ny energi og skaber en ru grundlag for din mentale træning. I den afslappede tilstand, har du endnu nemmere at komme i kontakt med dine tanker, følelser og adfærd. Indeholder forskellige afslapningsøvelser, hovedsageligt muskel-og mental afslapning samt åndedrætsøvelser. Du kan bruge forskellige afslapning tape med instruktion og musik, og kombinere med forskellige typer af meditation. Se også Mindfullness. Bruges til genopladning og genopretningsproces i sport.

• Målrettet mental træning: visualisering & bekræftelser - Opret mål billeder
Koncentration og fokus. Du opretter mål ved hjælp af tanke og følelse sammen med interne visualiseret billeder. Brug din fantasi (fantasi) og alle sanser til at se dig i de situationer og begivenheder, du ønsker at opnå ved hjælp af visualisering. Ikke at tvivle, men allerede oplevet alt det, en sandhed er nøglen til din succes. Du skal have en positiv holdning til at lykkes .. Du kan også skrive ned positive bekræftelser, læse og gentag (gentag) påstande til dig selv. Du primært bruger visualisering og affirnmationer for dit mål billeder. Andre elementer, der kan indgå i din uddannelse er selvopfattelse uddannelse for at øge selvværd, at du arbejder aktivt med forskellige frygt, forskellige koncentration øvelser og fokus på kreativitet og livskvalitet.

Et mål tilstand kan for eksempel være, hvad du ønsker at opnå i en forestilling, måske i et kapløb situation! dette tidspunkt skal du køre en race på, eller at du vil vinde løbet, men også vigtigt, at følelse, du oplever, når dette sker, hvordan din krop føles, og du flyder op, når du kører ...

Grundlæggende og målrettet mental træning mental træning bruges ofte sammen. Det er for eksempel lettere at koncentrere sig og fokusere dit mål billederne gennem visualisering, når du er rolig og afslappet, og det er blevet påvist, at visualisering kan have en større effekt derefter. Du kan nå selv de bedste resultater ved at være afslappet og koncentreret, mens det har været fundet! Du bør praksis hver dag og være forberedt på, at det kan tage flere måneder, før du opnå resultater!

Prøv at opnå
Afslappet Koncentration!

Tip!

Få en positiv følelse fra fortiden i en lignende situation og forbinder den til nuet, når du visualisere!

Fra tanker er født dokumenter

Fra dokumenter oprettet vaner

Dine vaner afspejler hvem du er!

Goal billeder - mentale billeder
Dit mål billeder - enkeltbilleder synlige ved du regelmæssigt brug af din mentale træning. Der er flere typer af mål billeder, du kan bruge dig selv og dine mål er ikke hugget i sten, de udvikler sig som afhængigt af om du genoverveje dine mål eller ej! Ved hjælp af klare mål billeder, du planlægger din vilje og energi i en bestemt retning, kan der påvirker andre dele af dit liv på en positiv måde

Eksempler på grupper af mål billeder:

• Afslappende billeder
Du lærer at slappe af, for at skabe harmoni
• Styrkelse af billeder
Fokus og var taknemmelig for, hvad du allerede har! Du husker, og du bor i tidligere succeser, styrker selvværd
• Resultater og mål
Du føler, at du ønsker at opnå, da det allerede er sket!
• Proces Billeder
Du visualisere i hvilken rækkefølge de forskellige elementer, der skal foretages i dit mål billeder!

Dit mål billeder skal beskrives i den foreliggende, bør de være positive og motiverende. De bør være opnåelige. De kan på kort sigt eller langsigtede mål billeder. Du kan også oprette sub-mål og derefter gå videre. Eller se de forhindringer, du oplever som du første mål skal nås! Vigtigst er, at du visualisere dit mål billederne som det allerede er sket, og du visualisere en regelmæssig basis.

Deres forventninger bestemme dine resultater!

Tip!

Understreg at du er god til, ting, du allerede har vundet, er baseret på en fornemmelse af at skabe nye positive sent mål billeder!

Selv hvis du har stor tillid til dit mål billeder, er det vigtigt, at du også lære at tage et tilbageslag, dvs. Det kan være fordelagtigt, at du har en nuanceret forventning! Alle manglende og for at opnå præcision og ydeevne, der kræves både fokuseret træning, dedikation til ens evne til at træffe en række fejl. Ved ikke, du lærer, kan du faktisk være positive over for din fiasko, hvis du lærer at opleve og udvikle sig i de involverede følelser og lærer at forstå og se anderledes ud for dem. Se også CBT - kognitiv adfærdsterapi.

Turde at være positive over din egen fejl!

Flow
Flow er en tilstand i sindet, der ofte topatleter, kunstnere, kreative mennesker, der søger mf ... Flow er kendetegnet ved, at du glemmer tid og rum, oplever harmoni og føler sig fuldstændig ét med hvad du laver. Dette uden at skulle tænke over ... ydeevne, dine følelser, din mentale og din krop er en af dine handlinger. Du er positiv og er ikke bange for at mislykkes!

Når du når strømmen, er du næsten altid helt opslugt og koncentreret i den udøvende, kan du bruge din viden / færdigheder til max, ofte målbevidst og er ikke bekendt af dig selv på samme måde som sædvanligt, men føler sig bedre end din normale selv, du glemmer selv dine jeg ... Din bevidste tanker og følelser, din indre (ubevidste?), Din sjæl og dit selvværd er helt i sync med dine handlinger, når du oplever flow ...

Læs mere:
Line Baun Danielsen - at have medietække